om T-H Byg

Mit navn er Jacob Hansen og jeg etablerede i 2009 T-H Byg. Jeg har mere end 20 års erfaring inden for tømrer og byggebranchen. Med min viden og faglige kompetencer kan jeg løse en lang række forskellige opgaver. Jeg udfører alt fra traditionelt tømrer og snedkerarbejde til totalentrepriser, heriblandt nybygning, ombygning, tilbygning samt vinduer og døre. 

Jeg varetager arbejdsopgaver i og omkring Horsens samt i trekantsområdet.

Kunden sættes i første række

Hos T-H Byg er kunden altid i fokus. Jeg lægger afgørende vægt på at yde en god service i øjenhøjde. Derfor er det vigtigt, at kunderne er med og løbende har mulighed for at blive orienteret om projektet gennem hele forløbet. Derudover lægger jeg vægt på at tidsfrister og aftaler overholdes til punkt og prikke, da det er min overbevisning, at dette udgør fundamentet for et sundt og godt samarbejde.

Jeg har en stor kundekreds i trekantsområdet bestående af såvel private som erhvervsdrivende, men jeg varetager også gerne opgaver for det offentlige. Uanset kunden, bestræber jeg mig altid på at levere et effektivt og professionelt stykke arbejde som jeg kan stå inde for.

Uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om dine byggedrømme på tlf. 28 59 43 49 – jeg afgiver naturligvis glædeligt et uforpligtende tilbud. Du kan også finde information og inspiration her på siden til dit næste projekt.

​Hvad kan jeg hjælpe med

T-H BYG

CVR: 31819547

Skovhusvej 23, 8763 Rask Mølle

Åbn Google Maps

kontakt mig

E-mail: info@t-h-byg.dk

Telefon: 28 59 43 49

Garanti

Medlem af

byg-garanti-white