Tømrer Horsens
Indhent tilbud

Køkkenrenovering – sådan giver du dit køkken nyt liv

Når man hører ordet ”køkkenrenovering” vil den automatiske reaktion ofte være ”det lyder dyrt”, men sådan behøver det ikke være. Hvis dit køkken er forældet eller bare umoderne og trænger til nyt liv, er der mange ting man selv (eller næsten selv) kan gøre, som ikke kræver hverken nedrivning eller totalrenovering.

 

Nye låger til gammelt køkken

Hvis du synes, at dit køkken er håbløst umoderne, slidt, eller det blot keder dig at kigge på det gamle, behøver du ikke tømme sparegrisen fuldstændigt og leve af havregryn og rosiner det næste år for at få råd til fornyelse. Der er nemlig mange småændringer, som du selv eller en fagmand kan foretage ganske billigt, og som på nul komma fem får dit køkken til at fremstå som nyt. Når vi træder ind i et fremmed køkken, falder vores øjne som det første på køkkenets låger og skabe, da de ofte fylder størstedelen af køkkenet, og derfor er udskiftning/ renovering af disse også det første, du bør kaste dig ud i. Du kan enten vælge at udskifte dine køkkenlåger til nye tilpassede køkkenlåger, eller vælge gør-det-selv-metoden og male de gamle i din yndlingsfarver eller en stilren hvid farve. Du kan også vælge en hel tredje løsning; nemlig at udskifte overskabene med hylder i industristil eller rustikt træ, afhængig af din smag, og udstille dit yndlingsservice på hylderne. Dette er både en praktisk, moderne og æstetisk alternativ til de grimme, gamle køkkenlåger.
 

Udskiftning af bordplade, klinker og armatur moderniserer dit køkken

Når køkkenlåger og skabe har fået et ansigtsløft, gælder det bordplade, klinker, vask og lignende. En ny bordplade vil ligeledes med renovering af skabe, bidrage stort til at få dit køkken til at fremstå nyt og lækkert. Her skal du overveje, hvilken type, der passer til resten af køkkenet og boligen, og tjekke holdbarheden og slidstyrken på de forskellige materialer. Herefter kan du overveje, om du vil have klinker bag komfuret, en ny og moderne vask eller lignende.

En fagmand kan hjælpe dig på vej mod et lækrere køkken

T-H Byg har efterhånden stået for mange typer renoveringer, deriblandt køkkener, og jeg kan således bidrage med min store erfaring og faglige kompetencer i dit renoveringsprojekt. Uanset om du ønsker, at jeg skal stå for hele din renovering af køkken eller blot dele af den, tilbyder jeg altid individuelle og fleksible løsninger, med dine ønsker i fokus.

Hav sans for detaljerne

Når du står tilbage med et køkken, der ser nyt og lækkert ud, handler det om at kræse for de sidste detaljer i køkkenet. I øjeblikket trender friske grønne planter i hele boligen, så hvorfor ikke også i køkkenet? Stil dine yndlingsplanter på hylderne med porcelæn og keramik og hav altid friske krydderurter i dit køkken, som både dufter, er smukke og smager fantastisk i diverse retter. Også lyskæder, spots og kogebøger kan give et personligt præg i dit køkken. 

Kontakt T-H Byg

Skovhusvej 23
8763 Rask Mølle

Telefon: +45 28 59 43 49
E-mail: jacob.t.h.byg@gmail.com