Tømrer Horsens
Indhent tilbud

Gode råd og inspiration til tømrerarbejde

Gør det selv

I virkeligheden er der rigtig mange ting, du kan lave selv, når det kommer til tømrerarbejde - også selvom du ikke er uddannet eller har erfaring inden for faget. Ved at gøre det selv, kan du altså klare småopgaver hurtigt og nemt, uden at skulle betale penge for det. Har du en værktøjskasse med de mest basale værktøjer og en lyst til at prøve at gøre det selv, er du allerede et godt skridt på vejen.
 

Få gode råd her på siden

Her på siden kan du klikke dig ind på forskellige sider og få gode råd og inspiration til diverse tømreropgaver – både små og større. Det er altid en god idé at søge viden omkring det, du gerne vil ordne, før du uforberedt giver dig i kast med noget, du måske aldrig har prøvet før.
 

Rådfør dig med en fagmand

Hvis du er den mindste smule i tvivl om en opgave, vil jeg altid anbefale, at du rådfører dig med en fagmand, så du ikke kommer til at gøre mere skade en gavn. Kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud på 28 59 43 49 eller jacob.t.h.byg@gmail.com, og så kører jeg gerne ud til dig i området omkring Hedensted og Horsens.

Kontakt T-H Byg

Skovhusvej 23
8763 Rask Mølle

Telefon: +45 28 59 43 49
E-mail: jacob.t.h.byg@gmail.com