Tømrer Horsens
Indhent tilbud

Renovering - Totalrenovering

Skal din bolig totalrenoveres?

Er du på udkig efter en stærk og kompetent håndværker til at organisere og udføre en totalrenovering? Så tag kontakt til T-H Byg og hør nærmere. Jeg har i kraft af mere end 20 års erfaring i tømrer- og snedkerbranchen en meget bredt kompetenceområde, og kan derfor være behjælpelig med lidt af hvert. Jeg sætter selv huse i stand så de bliver mere tidssvarende og energivenlige, og jeg har en række stærke samarbejdspartnere som jeg kan inddrage ved omfattende totalrenoveringer af bolig, hus, ejendom eller facade.

Kom med i processen

Jeg lægger afgørende vægt på at du som kunde får mulighed for at følge processen tæt igennem hele forløbet. Således har du også mulighed for at komme med ændringsforslag undervejs, i takt med at resultatet begynder at tegne sig. Jeg kommer gerne ud og ser nærmere på opgaven ved et indledende møde hvor vi kan lave aftaler om materialevalg, tidsfrister osv. Herefter kan jeg tage kontakt til eventuelle samarbejdspartnere inden jeg vender tilbage med et samlet og attraktivt tilbud.

Går du med byggetanker?

Hvis du går med byggetanker, så kontakt T-H Byg på tlf. 28 59 43 49 og tag mig med på råd til din totalrenovering. T-H Byg ligger i Rask Mølle nær Horsens og Hedensted, men varetager opgaver i og omkring hele trekantsområdet. Jeg afgiver naturligvis glædeligt et uforpligtende tilbud, men står også klar til at tage en mere fri snak om mulighederne for at realisere dine drømme. Jeg er medlem af Dansk Byggeri og alt arbejde er derfor omfattet af Byg Garanti.

Læs om vores andre arbejdsområder: ombygningtilbygningvinduer og dørenyt køkkenrenovering af tag.

Kontakt T-H Byg

Skovhusvej 23
8763 Rask Mølle

Telefon: +45 28 59 43 49
E-mail: jacob.t.h.byg@gmail.com