Tømrer Horsens
Indhent tilbud

Tilbygning

Tilbygning til din bolig

Går du med drømme om at få udvidet dit hus med en tilbygning? Du har måske allerede en ide til tilbygningen? Jeg har mere end 20 års erfaring i arbejdet med om- og tilbygninger, og jeg står altid klar til at vejlede og rådgive dig i hele bygningsprocessen. I forbindelse med tilbygningen står jeg for forskellige former for tømrer- og snedkerarbejde, men jeg kan også være behjælpelig som tovholder og rådgiver, således at dit tilbygningsprojekt forløber planmæssigt og effektivt.

Indretning og placering af tilbygningen

Placeringen af tilbygningen er noget af det første, der skal tages stilling til. Herefter er det lettere at få det arkitektoniske til at matche med resten af boligen. Indretningen spiller også en stor rolle i forbindelse med en tilbygning, da vinduerne skal placeres rigtigt i forhold til lyset. I forbindelse med en ombygning har jeg en række pålidelige samarbejdspartnere, herunder både arkitekter og ingeniører, som jeg kan trække på og inddrage i projektet hvis det ønskes. Alt arbejde er omfattet af Byg Garanti.

Tag kontakt og hør nærmere

Der findes uendelige muligheder når drejer sig om tilbygning og det er ikke altid let at overskue det hele. Jeg står altid klar til at hjælpe med at få udført dine drømme, men tager også gerne en uforpligtende snak om mulighederne i et samarbejde. T-H Byg ligger i Rask Mølle nær Horsens og Hedensted. Du kan altid kontakte mig på tlf. 28 59 43 49 – jeg ser frem til vores fremtidige samarbejde. 

Læs om vores andre arbejdsområder: renoveringombygningvinduer og dørenyt køkkenrenovering af tag

Kontakt T-H Byg

Skovhusvej 23
8763 Rask Mølle

Telefon: +45 28 59 43 49
E-mail: jacob.t.h.byg@gmail.com