Tømrer Horsens
Indhent tilbud

Renovering af tag

Nyt tag med T-H Byg

Skal du have foretaget en tagrenovering, eller trænger taget til at blive udskiftet helt? Så tag T-H byg med på råd. Jeg har mere end 20 års erfaring i tømrer- og snedkerarbejdet, og er specialist i at reparere og vedligeholde tagkonstruktioner. Jeg står altid klar til at hjælpe dig med at udbedre tagets ømme punkter så det igen beskytter mod regn, sne og smeltevand.

Med et nyt tag eller en tagrenovering kan du give dit hjem et nyt pust og udskiftningen kan ofte indbringe betydelige besparelser på varmeregningen. Jeg kan rådgive og inspirere dig med udgangspunkt i dit hus - og jeg udfører opgaven med øje for detaljen.

Vedligeholdelse af dit tag

Det er vigtigt, at du med jævne mellemrum kigger taget efter for utætheder og skader. Hvis du oplever forandringer på taget, så kontakt T-H Byg, da en tagrenovering kan være løsningen. Med en tagrenovering kommer taget igen til at fremstå flot, og det bliver lettere at vedligeholde, så du undgår skader.

Du kan undgå svamp i tagkonstruktionerne ved at forbedre ventilationen. Derudover er det vigtigt, at dine tagrender og nedløb ikke er tilstoppet, da det kan give fugtskader såfremt vandet ikke ledes væk fra tagkonstruktionerne.

Tag kontakt

Trænger din bolig til et nyt tag eller en tagrenovering, så tag kontakt til T-H Byg på tlf. 28 59 43 49. Husk at man ved at få ordnet de små problemer inden de bliver til store skader, kan opnå store besparelser i det lange løb. Jeg er medlem af Dansk Byggeri og alt arbejde er således omfattet af Byg Garanti. T-H Byg ligger i Rask Mølle nær Horsens og Hedensted.

Læs om vores andre arbejdsområder: renoveringombygningtilbygningvinduer og dørenyt køkken

Kontakt T-H Byg

Skovhusvej 23
8763 Rask Mølle

Telefon: +45 28 59 43 49
E-mail: jacob.t.h.byg@gmail.com