Tømrer Horsens
Indhent tilbud

Ombygning

Skal bolig ombygges?

Der kan være mange anledninger til at overveje en ombygning af sin bolig. Ved familieforøgelser eller når børnene bliver til unge mennesker kan pladsen blive trang - og en ombygning af de eksisterende rum er måske den rigtige løsning for dig og din familie.

Jeg har mere end 20 års erfaring med ombygning og renovering af boliger og erhvervsejendomme. Blandt de hyppigste ombygningsopgaver jeg har medvirket i findes:

  • Opsætning af skillevægge eller opdeling af rum
  • Udvidelser af terrasser
  • Inddragelse af garage til beboelse
  • Hævning af tag
  • Og meget mere…

Jeg lægger afgørende vægt på at aftaler og tidsfrister overholdes, og giver desuden mulighed for, at du kan følge processen helt tæt og blive holdt opdateret igennem hele forløbet. Alt arbejde er omfattet af Byg Garanti.

Samarbejde med arkitekter og ingeniører

I forbindelse med en ombygning samarbejder jeg med arkitekter og rådgivende ingeniører der sikrer en god byggeproces. Jeg kan desuden også tilrettelægge og definere den ønskede ombygning, så du er velkommen til at tage mig med på råd inden projektet starter.

Du kan altid kontakte T-H Byg på tlf. 28 59 43 49 og få et attraktivt uforpligtende tilbud, men jeg tager også glædeligt en fri snak om mulighederne for at realisere dine byggedrømme. T-H Byg ligger i Rask Mølle nær Horsens og Hedensted.

Læs om vores andre arbejdsområder: renoveringtilbygningvinduer og dørenyt køkkenrenovering af tag

Kontakt T-H Byg

Skovhusvej 23
8763 Rask Mølle

Telefon: +45 28 59 43 49
E-mail: jacob.t.h.byg@gmail.com