Tømrer Horsens
Indhent tilbud

Nyt køkken

Tid til nyt køkken?

Går du med tanker om at investere i et nyt køkken? Så tag kontakt til T-H Byg. Jeg har mere end 20 års erfaring i håndværksbranchen og står altid klar til at rådgive dig, så vi i fællesskab kan finde frem til en helt rigtig løsning som tilgodeser både dine og din families behov. Jeg har haft flere kunder med meget specifikke ønsker til deres køkken, og jeg bestræber mig altid på at være fleksibel og imødekommende over for forslag og idéer.

Professionel rådgivning

Jeg har mange års erfaring med at montere og tilpasse køkkener og medvirker glædeligt i alle opgaver, store som små. Skal du blot have udskiftet overskabe, underskabe og låger, så klarer jeg det hurtigt og effektivt, og ved mere omfattende projekter tilbyder jeg en dybdegående rådgivning inden vi lægger os fast på en løsning.

Tag kontakt i dag

Hvad enten du skal have monteret et nyt køkken eller tilpasset IKEA-køkkenet, står T-H BYG klar med gode råd, så du udnytter pladsen bedst muligt, og får mest mulig glæde af dit nye køkken. Hvis projektet omfatter opgaver som ligger uden for mit arbejdsområde, har jeg en række pålidelige og kompetente samarbejdspartnere jeg kan inddrage. Jeg lægger i det hele taget vægt på at du får mulighed for at følge forløbet så tæt som det ønskes.

Tag kontakt i dag på tlf. 28 59 43 49 og hør nærmere om mulighederne i et samarbejde. 

Læs om vores andre arbejdsområder: renoveringombygningtilbygningvinduer og dørerenovering af tag

Kontakt T-H Byg

Skovhusvej 23
8763 Rask Mølle

Telefon: +45 28 59 43 49
E-mail: jacob.t.h.byg@gmail.com